Un român din Italia a încercat să vândă pe Facebook o bicicletă furată. La locul întâlnirii a avut parte de o surpriză

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Unui român stabilit în Lucca, Italia, i-a fost întinsă o ”cursă” după ce femeia căreia i-a furat bicicleta a văzut anunțul de vânzare a hoțului. Bărbatul s-a întâlnit cu așa-zisul ”cumpărător”, însă la locul întâlnirii, l-au preluat carabinierii. 

Un român în vârstă de 40 de ani a fost denunțat autorităților judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de primire de bunuri sustrase după ce a furat o bicicletă din centrul orașului Lucca.  

Hoțul a încercat să vândă bicicleta pe Facebook Marketplace 

 

Fapta a avut loc în dimineața zilei de 15 martie, când o femeie în vârstă de 35 de ani și-a parcat bicicleta în valoare de 200 de euro în curtea casei sale din centrul istoric al orașului Lucca. Cu toate că a legat-o cu un lanț, în aproximativ jumătate de oră, a constatat că bicicleta îi fusese furată, relatează La Nazione. 

Victima a descoperit mai târziu că mijlocul său de transport era listat spre vânzare pe platforma Facebook Marketplace. Având indicii clare că bicicleta era cea furată, femeia a luat imediat legătura cu vânzătorul și a organizat o întâlnire pentru a-și recupera bunul.

Cu ajutorul unor carabinieri sub acoperire, îmbrăcați în civili, polițiștii au intervenit la locul întâlnirii și au reușit să recupereze bicicleta, care a fost returnată imediat proprietarei.

În urma acestui incident, autoritățile l-au denunțat pe bărbatul român pentru primirea de bunuri sustrase, iar acesta va fi supus urmăririi penale conform legislației italiene. Bărbatul avea și alte antecedente penale. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel