Un român din Italia a fost de acord să plătească o chirie dublă pe un apartament. Polițiștii au intrat la bănuieli 

Bogdan Bolojan, Narcis Popa |
Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

O chirie prea mare pentru prețul pieței a atras atenția oamenilor legii. Și tranzitul intens a fost un alt indiciu care au determinat polițiștii să ceară un mandat de percheziție.

Poliția italiană anchetează un cetățean român pentru facilitarea prostituției. Măsura a fost dispusă ca urmare a unui control efectuat într-un apartament care s-a dovedit că era folosit ca bordel.

Bărbatul se afla în interiorul apartamentului în interiorul căruia au avut loc perchezițiile făcute în colaborare cu personalul Secției Poliției Municipale Annona. 

Alături de persoana anchetată, în apartament mai era prezentă o femeie, tot de origine română, care părea a fi, cel mai probabil, cea care desfășoară activitatea de prostituție în interiorul casei.

Apartamentul era subînchiriat

 

După ce au constatat tipul de relație dintre cei doi și au identificat bărbatul, polițiștii au efectuat cercetări suplimentare pentru a verifica dacă acesta este proprietarul imobilului.

Verificările efectuate au permis găsirea proprietarului real. Oamenii legii au constatat că proprietarul a dat imobilul spre folosință unui prim chiriaș care, la rândul său, a subînchiriat apartamentul cetățeanului român la un preț mult mai mare decât prețul pieței.

În acest moment sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare pentru a stabili cine mai era implicat în afacere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel