Un român care abia aștepta să își vadă iubita din Franţa, arestat în Italia

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 25 de ani a fost capturat la Ventimiglia, aproape de granița cu Franţa. Bărbatul mai avea puțin până i se alătura iubitei sale în țara vecină. Dor că polițiștii i-au zădărnicit planurile, descoperind că este membru al unei bande căreia i se imputează furturi de peste 700.000 de euro.a

Românul a fost oprit de poliţişti pe stradă şi luat la întrebări în legătură cu motivul pentru care se află în zona respectivă. Dar românul a încercat să-i păcălească pe poliţiştii italieni spunându-se că merge în Franţa, pentru a petrece câteva ore alături de iubita lui.

Poliţiştii italieni nu l-au crezut şi au făcut verificări suplimentare și au aflat că românul este căutat de forţele de ordine pentru comiterea a zeci de furturi. El, alături de alţi doi conaţionali locuiau într-un camping din apropiere de Napoli şi obişnuiau să plece către alte zone din Italia unde comiteau mai multe furturi într-o seară înainte de a se face nevăzuţi.

Românii au creat un prejudiciu de peste 700.000 de euro, prin furturile comise, conform Imperia News, titrează Observator.

Astfel, cei trei români au comis cel puţin 68 de furturi. Ei obişnuiau să fure tot ce le pica în mână, de la maşini şi echipamente tehnice până la bijuterii şi bani cash. Furau din case, apartamente, depozite, sedii de firmă, unităţi de învăţământ, etc.

Anchetatorii bănuiesc că românul de 25 de ani a aflat că unul dintre complicii săi a fost prins şi astfel el a încercat să-şi ia tălpăşiţă, însă poliţiştii l-au prins înainte ca el să părăsească teritoriul Italiei. Al treilea suspect este în continuare căutat de forţele de ordine. Prin furturile comise, cei trei români au creat un prejudiciu de peste 700.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel