Un român care a violat o fetiță de 13 ani, prins în Italia. Fugise din România ca să scape de pedeapsă 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Un violator din Neamț a fost prins la Roma, acolo unde se ascundea pentru a nu executa pedeapsa din România. 

Individul a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare pentru violarea unei fetițe de 8 ani. Autoritățile din România au colaborat cu cele italiene pentru prinderea fugarului român. Acesta a fost capturat în cele din urmă la Roma. 

"La data de 30 martie, pe baza unei bune colaborări între poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ - Serviciul de Investigaţii Criminale, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Ataşatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia şi echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, a fost prins, la Roma, un bărbat, de 38 ani, din Bodeştii de Jos, judeţul Neamţ. Cel în cauză era urmărit naţional şi internaţional, pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol în formă agravată, victima fiind o fetiţă de 13 ani", a anunţat duminică Poliţia Română.

Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piatra Neamţ.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel