Un român care a UCIS un coleg în Italia a fost ARESTAT după doi ani. Ducea o viață normală în Constanța

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Italia. Două prostituate românce au fost atacate de o bandă de adolescenți cu scopul de a le jefui. Poliția din Genova încearcă să îi identifice
Italia. Două prostituate românce au fost atacate de o bandă de adolescenți cu scopul de a le jefui. Poliția din Genova încearcă să îi identifice

Un român a fost arestat în localitatea Adamclisi, județul Constanța, fiind acuzat de o crimă pe care a comis-o în Italia, în urmă cu 2 ani.  

Cornel Barnat, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost arestat la Adamclisi, în județul Constanța. El este acuzat că l-ar fi ucis, în 4 noiembrie 2018, la Melicucco (Calabria), pe Ion Drăghici, un conațional de 57 de ani.

Ancheta carabinierilor din Gioia Tauro și Melicucco a fost decisivă în acest caz. În urma investigațiilor, a fost emis un ordin de arestare preventivă pe numele bărbatului. Măsura a fost apoi transformată într-un mandat european de arestare emis de parchetul local.

Ce s-a întâmplat în noiembrie 2018

 

Ion Drăghici, un muncitor agricol în fermele din zona Melicucco, a fost găsit fără viață în casa. Acesta era decedat de două zile.

În urma investigațiilor, carabinierii au concluzionat că cel răspunzător de moartea lui Ion Drăghici este cel mai probabil Cornel Barnat, care în acel moment se afla și el în Italia.

Cei doi români s-ar fi luat la ceartă din motive banale și, pe fondul consumului de alcool, Barnat l-ar fi omorât în bătaie pe Drăghici, după care a fugit în România. Anchetatorii spun că Drăghici a fost bătut cu o cruzime ieşită din comun, murind în urma hemoragiei interne, scrie publicația Il Meridio.it.

Cornel a fost arestat în localitatea Adamclisi, acolo ducea o viață normală și nimeni nu bănuia că în urmă cu doi ani de zile a ucis un om. În baza mandatului european de arestare, Poliția Română a dat de urma acestuia și acum așteaptă extrădarea în Italia unde va fi judecat pentru fapta sa.

roman arestat crima italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel