Un român beat s-a înfipt cu mașina în zidul unei case din Cambridge, Marea Britanie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român a condus beat și puțin a lipsit să nu producă o tragedie, după ce a intat în plin în zidul unei case. Pentru că a fost prins băut la volan de două ori în decurs de o lună, bărbatul a primit 14 luni de închisoare.

Un român de 32 de ani din Marea Britanie, va petrece după gratii un an şi două luni de închisoare și va scoate din buzunar și o amedă de 15.000 de lire, după ce a fost prins de două ori beat la volan şi a intrat cu mașina în zidul unei case

Matei G. fost prins beat la volan la sfârşitul lunii octombrie, însă a scăpat ușor, deși avea o alcoolemie de două ori mai mare decât limita admisă. El a fost reţinut atunci, însă apot a fost eliberat pe cauţiune. Nu a durat mult, și în mai puțin de o lună a fost prins a doua oară beat la volan. Numai că de data aceasta lucrurile au fost mult mai complicate, arată BBC. 

Amețit bine, în loc să apese frâna, a apăsat puternic pe accelerație, astfel că mașina pe care o conducea, băut, s-a înfipt în în zidul unei case din Cambridge. Din fericire pentru el, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale - însemnate, în valoare de peste 15.000 de euro -, și fără ca vreo  persoană să aibă de suferit. Și asta pentru că locatarul casei, un bătrân de 75 de ani, invalid, era la toaletă în momentul impactului.

Pentru isprava lui, tânărul român a fost reținut iarăși, iar la începutul săptămânii a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu executare. El a primit și interdicţia de a se mai urca la volanul vreunui autoturism pentru aproximativ trei ani şi jumătate după ce va fi eliberat din închisoare, potrivit BBC.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel