Un român a murit, iar fiicele sale sunt grav rănite, după ce s-au răsturnat cu tractorul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 77 de ani. A murit strivit de tractor
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 77 de ani. A murit strivit de tractor

Un român  murit strivit de tractorul pe care îl conducea, iar fetițele lui au fost rănite, vineri, pe un câmp de lângă o localitate din estul județului Timiș.

Accidentul a avut loc în apropierea comunei Pietroasa. Omul se află la volanul utilajului agricol pe un drum mai greu accesibil, în apropierea unei păduri. La un moment dat a pierdut controlul volanului, iar tractorul s-a răsturnat.

Șoferul, în vârstă de 47 de ani, a fost prins sub vehicul, în timp ce fetițele, de 11, respectiv 13 ani, au fost aruncate pe câmp.

Un bărbat care se află în apropiere a sunat imediat la 112, iar la față locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 8 salvatori de la Stația Făget, dar și un echipaj SAJ cu medic, potrivit Opinia Timișoarei.

De asemenea a fost alertat și elicopterul SMURD, care a preluat-o pe copila de 11 ani și a transportat-o la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara cu răni la ambele picioare. Adolescenta de 13 ani a fost preluată de ambulanță SAJ și dusă la spital pentru investigații medicale mai amănunțite.

„Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a condus un tractor agricol în apropierea unei zone împădurite de pe rază localității Farasesti, din județul Timiș, iar la un moment dat, a pierdut controlul tractorului agricol și s-a răsturnat. În urmă impactului a rezultat, din nefericire, decesul bărbatului și rănirea gravă a unei minore, în vârstă de 11 ani, care a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

(Foto: arhivă)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel