Un preot și soția sa au murit, după ce casa le-a fost lovită, ieri seara, de un fulger în București

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
lumanare_deces
lumanare_deces

Furtuna care a afectat, miercuri seara, capitala, a luat două vieți. Un preot și soția sa au murit, după ce locuința lor, lovită de un fulger, a fost afectată de un incendiu.

Veste s-a aflat în dimineața zilei de 28 iulie. Fstul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache a anunțat tragedia care a lovit familia preotului.

”Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis fostul edil al sectorului 1.

Soția preotului Paizan, cadru didactic, a fost directorul unei școli din sectorul 1 al Capitalei. Furtuna care s-a abătut asupra Capitalei, miercuri seară, a trimis pe mâna medicilor două persoane, care au fost rănite după ce o antenă GCM de mari dimensiuni s-a prăbușit peste două locuințe, dărâmată de vântul puternic. Totul s-a întâmplat în cartierul bucureștean Giulești și, din câte a anunțat ISU București-Ilfov, două femeie, în vârstă de 70 de ani, respectiv 90 de ani au fost rănite, necesitând transportul la spital. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel