Un portofel pierdut la cinematograf, găsit 65 de ani mai târziu de muncitorii care renovau locul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Muncitorii care renovează un cinematograf au găsit ceva surprinzător în spatele unui perete: un portofel care fusese pierdut de un client cu 65 de ani mai devreme.

Unul dintre lucrători a găsit portofelul vechi în spatele unui perete de la Plaza Theater și l-a predat proprietarului cinematografului, Chris Escobar.

Escobar a declarat că zona în care a fost găsit portofelul a fost probabil o fostă zonă de obiecte pierdute și găsite în biroul unui manager care fusese ascunsă de mult timp de renovări.

"A fost un portal înapoi în timp", a declarat Escobar pentru CNN în legătură cu portofelul. "Și apoi realizând că acesta a dispărut de la această familie de oameni adevărați care au trăit în acest cartier timp de 65 de ani, imaginați-vă dacă i-am putea găsi."

Escobar a făcut câteva cercetări online și a descoperit că proprietarul portofelului, Floy Culbreth, a murit la vârsta de 87 de ani în 2005. Dar a reușit să o contacteze pe fiica sa, Thea Culbreth Chamberlain, în vârstă de 71 de ani.

"Nici măcar nu știu cum să spun cât de uluită am fost", a declarat Chamberlain pentru The Washington Post despre prima dată când a ținut în mână portofelul pierdut de mult timp al mamei sale. "Și a durat ceva timp până când am înțeles".

Chamberlain avea doar 6 ani când mama ei a pierdut portofelul, în 1958. Conținutul acestuia includea fotografii vechi de familie, un card de bibliotecă și bilete de tombolă.

Ea a spus că, uitându-se prin portofel, amintirile mamei sale "au revenit în minte".

"Ea era acolo", a spus Chamberlain. "Știu că sună cam banal, dar ea chiar era".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel