Un politician cere ca prințul Harry și Meghan Markle să își piardă titlurile regale. Majoritatea britanicilor sunt de acord

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un politician i-a atacat pe prințul Harry și Meghan Markle în urma lansării pe Netflix a serialului-document Harry & Megan. Acesta cere ca cei doi să își piardă titlurile regale.

Primul volum, care constă în trei episoade, a apărut pe 8 decembrie deja are extrem de multe vizalizări și stârnește serioase valuri de nervi.

Bob Seely, deputat conservator din Isle of Wight Tory, a declarat pentru Mail Online că foștii membri ai familiei regale care lucrează se folosesc de titlurile lor pentru a obține profit prin atacurile "agresive" și "incredibile" pe care le lansează împotriva familiei regale și a Marii Britanii în serialul lor de pe Netflix.

Se pare că Netflix a plătit 88 de milioane de lire sterline (102 milioane de dolari australieni, 100 de milioane de dolari americani) pentru serialul celor de la Sussex, care face parte dintr-un contract multianual cu serviciul de streaming.

 

Politicianul a propus abrogarea statutului regal al cuplului

 

Drept urmare, Seely intenționează să depună un proiect de lege al deputaților privați care să predea Consiliului Privat puterea de a abroga statutul regal al cuplului.

Pentru a le anula titlurile regale, proiectul de lege ar urma să modifice Legea de privare a titlurilor din 1917, care a fost folosită anterior pentru a retrage onorurile persoanelor care au sprijinit germanii în timpul Primului Război Mondial.

Seely a declarat că a sosit momentul să le fie retrase titlurile de Sussex, deoarece consideră că cuplul continuă să lanseze "bombe TV" peste Oceanul Atlantic pentru a pedepsi familia regală și Regatul Unit.

"Dacă tipul ăsta îi urăște atât de mult pe regali, ce face defilând și folosindu-și titlurile?". a declarat dl Seely.

"Dacă Harry și Meghan ar avea integritate și ar vrea să practice ceea ce predică - dacă ei cred că familia regală este atât de îngrozitoare, de ce folosesc titluri regale atunci când le este de folos?".

 

Majoritatea britanicilor cred că lui Harry și Meghan ar trebui să li se retragă titlurile

 

Parlamentarul din Isle of Wight a adăugat: "Cred că [ar fi] un lucru decent ca ei să renunțe voluntar la titlurile lor. Dacă nu o fac, cred că există diverși oameni care încearcă să pună jos Bills ajutându-i să facă asta".

El a continuat criticându-i pe cei doi pentru că "fac paradă de sentimentul lor profund de victimă", în ciuda faptului că sunt "oameni remarcabil de privilegiați".

Și se pare că publicul britanic mai larg este de acord cu Seely.

Potrivit unui sondaj realizat de Techne pentru The Express, majoritatea britanicilor cred că lui Harry și Meghan ar trebui să li se retragă titlurile dacă lansează un atac fulminant împotriva Familiei Regale.

Sondajul a fost realizat în legătură cu viitorul volum de memorii al prințului Harry, Spare, care va apărea în noul an, însă principiul ar putea fi aplicat în continuare lui Harry & Meghan.

Următoarea lansare a serialului Harry & Meghan va vedea episoadele patru până la șase va cădea pe Netflix pe 15 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel