Un om al străzii a câștigat peste 100.000 de dolari după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal. „M-am prăbușit în genunchi și am plâns”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un om al străzii a câștigat peste 100.000 de dolari după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal. „M-am prăbușit în genunchi și am plâns” / Foto: Unsplash
Un om al străzii a câștigat peste 100.000 de dolari după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal. „M-am prăbușit în genunchi și am plâns” / Foto: Unsplash

Un om al străzii a avut parte de cel mai mare miracol din viața lui în timpul Cupei de fotbal Melbourne, când o investiție de doar 5 dolari i-a adus o avere impresionantă de peste 100.000 de dolari. Evenimentul care a schimbat radical viața acestui individ, numit Robert, a fost o surpriză neașteptată într-o perioadă în care se lupta pentru supraviețuire pe străzi.

Robert a povestit pentru New Zealand Herald că a mers la Petone Working Men's Club pentru a urmări Melbourne Cup. În timpul unei scurte pauze pentru o țigară, a decis să-și verifice contul, fără a avea vreo așteptare specială. Cu toate acestea, surpriza sa a fost imensă atunci când a descoperit că suma de 5 dolari pe care a pariat s-a transformat într-un câștig impresionant de 106.000 de dolari.

"Nu-mi venea să cred și m-am gândit: Trebuie să fie ceva în neregulă aici'", a mărturisit el conform Ladbible.

"Am intrat în easybets-ul meu și mi-am dat seama că era o bifă verde lângă primele patru easybets de 5 dolari cu 106.000 de dolari".

 

Bărbatul a reușit să scape de dormitul pe străzi

 

De la o perioadă în care se simțea pierdut și fără adăpost, Robert a devenit brusc bogat peste noapte.

"Acum câteva luni plângeam pe marginea străzii pentru că nu aveam unde să mă duc. Acum, mă consider binecuvântat, serios", a adăugat el, reflectând asupra schimbării incredibile din viața sa.

"Când mi-am dat seama că cei 106.000 de dolari nu au fost o greșeală și că erau cu adevărat ai mei, nu mi-a venit să cred. Am țipat de bucurie, apoi m-am prăbușit în genunchi și am plâns, ca să fiu sincer."

Robert nu a putut să-și țină vestea pentru el și a sunat imediat prietena pentru a-i împărtăși bucuria.

 

Robert se pregătește acum să își cumpere o casă

 

Melbourne Cup a devenit momentul anual în care Robert își încearcă norocul, iar acum această tradiție s-a dovedit a fi cu adevărat norocoasă pentru el. Cu acești bani neașteptați, el plănuiește să facă pași importanți în transformarea vieții sale. De la a fi fără adăpost și a locui "într-un garaj", Robert se pregătește acum să plătească un avans pentru o casă.

Victoria sa a deschis "multe uși, atât de multe posibilități", iar tânărul de 36 de ani se bucură de perspectiva de a călători pentru prima dată în afara Noii Zeelande. Cu o atitudine înțeleaptă, el spune că va utiliza banii cu înțelepciune și că acești 5 dolari pariați au devenit cei mai buni investiți în viața sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel