Atac terorist în Israel. Cel puțin doi morți și opt răniți: „Nu ieșiți din case!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Un nou atac terorist în Israel: Cel puțin doi morți și opt răniți - VIDEO
Un nou atac terorist în Israel: Cel puțin doi morți și opt răniți - VIDEO

Cel puțin două persoane au murit și opt au fost grav rănite într-un atac armat produs joi în centrul orașului Tel Aviv, cel mai recent din mai multe atacuri în care au fost ucise 13 persoane în ultima lună, relatează Reuters.

Un oficial al unui spital israelian a declarat că două persoane au fost ucise. Serviciul de ambulanță Magen David Adom a declarat că a transportat la spital șase persoane cu răni grave.

Poliția, care îl caută pe atacator, le-a spus locuitorilor să rămână în casă.

"Un terorist a deschis focul de la mică distanță și apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13. "Nu vă părăsiți casele. Nu scoateți capul pe fereastră. Nu vă apropiați de balcoane", a spus el.

 

Imaginile de televiziune au arătat ofițeri înarmați alergând pe strada Dizengoff, o stradă comercială importantă, și pe străzi secundare mai mici, încercând să dea de urma atacatorului.

 

Oamenii aleargă pe străzi

 

Imaginile apărute în mass-media şi pe reţelele de socializare arătau oameni alergând pe străzi şi poliţia încercând să îl prindă pe agresor.

Potrivit presei locale, cele mai înalte autorităţi ale ţării, inclusiv premierul Naftali Bennett şi ministrul apărării Beny Gantz, se întâlnesc pentru a evalua situaţia de securitate şi măsurile ce trebuie luate, relatează EFE.

Acesta este cel de-al patrulea atac terorist grav pe care Israelul l-a suferit în ultimele săptămâni. Săptămâna trecută, un terorist a împuşcat şi ucis cinci persoane în oraşul Bnei Brak. Anterior, doi terorişti islamişti au împuşcat şi ucis doi israelieni în oraşul Hadera. În Be'er Sheva, un terorist a înjunghiat şi a ucis patru israelieni. Ierusalimul a fost, de asemenea, scena mai multor atacuri, scrie TPS Israel.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel