Un minor din Italia a sunat la poliție să se predea, după ce a încercat să comită un jaf. ”Nu mai vreau să trăiesc așa” 

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost plasat în arest la domiciliu după ce a sunat la poliție și i-a rugat pe carabinieri să-l aresteze.

Un tânăr de 16 ani din Reggio Emilia a încercat să jefuiască un bărbat la un bancomat din centrul orașului. Cu o armă falsă și o lamă în mână, el a abordat victima, cerându-i banii. Cu toate acestea, în loc să-și ducă la bun sfârșit fapta, tânărul a reacționat neașteptat: a sunat la poliție și a cerut să fie arestat.

Săptămâna trecută, tânărul a abordat un bărbat care scotea bani de la un bancomat din centrul orașului. A îndreptat spre el o armă falsă, pentru ochiul neexperimentat, aceasta pare reală și gata să tragă. „Nu-ți voi face nimic, dar dă-mi banii”, i-a ordonat tânărul de 16 ani victimei sale. 

În acel moment s-a întâmplat ceva de neconceput. Tânărul de 16 ani, în loc să fugă, a ridicat mâinile și a decis să sune el însuși poliția, cerând să fie arestat. 

”Veniți și arestați-mă. Nu mai vreau să trăiesc o viață așa.”, le-a spus minorul operatorilor 112. 

Citește și: Român, expulzat dintr-un oraș din Italia după ce a fost prins jefuind în plină stradă un tânăr

Judecătorul Tribunalului pentru Minori a decis să mențină arestul la domiciliu pentru tânărul în vârstă de 16 ani. Acesta are restricții stricte privind deplasarea, fiind permis să părăsească domiciliul doar pentru a merge la școală și la serviciile sociale. Încălcarea acestor reguli ar putea aduce consecințe mai severe pentru el.

În plus, în timpul arestului, au fost găsite asupra sa nu doar arma falsă folosită în tentativa de jaf, ci și o lamă de dimensiuni considerabile, precum și cantități de droguri, inclusiv crack, marijuana și benzodiazepine. Tânărul a recunoscut că se implică în traficul de droguri, folosind platforma Telegram pentru aceasta.

---------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel