Un miliardar a plătit pentru ca aproximativ 10.000 de angajați și familiile lor să viziteze Disney World după un an "record”

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Directorul general și fondatorul Citadel, Ken Griffin, le-a oferit angajaților săi o mulțumire de zile mari după un an epic. Patronul miliardar a băgat mâna în buzunarele sale destul de adânci pentru a plăti pentru ca 10.000 de angajați și familiile lor să vină la Walt Disney World din Florida pentru trei zile.

Ei bine, trebuie să spunem că și-a câștigat titlul de "cel mai bun șef din toate timpurile".

Afacerea valorează aproximativ 31,7 miliarde de dolari americani (47,1 miliarde de dolari australieni, 25,9 miliarde de lire sterline), potrivit Forbes Rich List. Asta îl face să fie a 40-a cea mai bogată persoană din lume.

Așadar, deși ne imaginăm că organizarea unei asemenea extravaganțe pentru întregul birou ar fi fost o întreprindere costisitoare, este clar că își permite să scoată bani pentru angajații săi... și chiar mai mult.

Purtătorul de cuvânt al Citadel, Zia Ahmed, a dezvăluit că miliardarul a plătit biletele de avion din New York, Houston, Paris, Zurich și alte orașe.

 

Griffin a închiriat Disney World în exclusivitate pentru angajații săi

 

De asemenea, a plătit pentru hoteluri, bilete la parcuri și mese, care au variat de la cotlete de miel la sushi și paella.

Griffin a închiriat Disney World în exclusivitate pentru Citadel și a plătit, de asemenea, pentru ca Coldplay și Carly Rae Jepsen să cânte cu Diplo la platanele DJ.

Miliardarul în vârstă de 54 de ani le-a mulțumit angajaților săi pentru un an de muncă intensă și randamente ridicate.

"Am construit cea mai extraordinară echipă nu doar din istoria noastră, ci și din istoria finanțelor", a declarat Griffin în fața mulțimii, potrivit New York Post.

"Avem un viitor incredibil în fața noastră - și aștept cu nerăbdare capitolele care urmează să fie scrise."

În timp ce Wall Street suferă după un an tumultuos, acesta a fost modul lui Griffin de a le mulțumi tuturor muncitorilor săi pentru că au întors lucrurile pe dos, Citadel înregistrând randamente de succes.

 

Profit record pentru Citadel

 

Acest an se anunță a fi unul record pentru Citadel și Citadel Securities, a confirmat Ahmed pentru Reuters.

Firma de fonduri speculative administrează active în valoare de 59 de miliarde de dolari (87,6 miliarde de dolari australieni, 48,3 miliarde de lire sterline), o cifră chiar mai mare decât averea netă umflată a lui Griffin.

Într-un contrast masiv cu restul Wall Street-ului, Citadel le-a spus investitorilor săi că fondul său emblematic Wellington a avut un randament de aproximativ 32% până la sfârșitul lunii noiembrie.

Citadel Global Fixed Income Fund a crescut, de asemenea, cu 28,1% în acest an, iar Citadel Tactical Trading a crescut cu 22,4%.

Citadel Equities Fund este, de asemenea, în creștere, înregistrând și el o creștere de 17,8%, a declarat un investitor pentru Reuters.

Fondul de hedging a lăsat în urmă restul districtului financiar din New York, pierderea medie fiind de aproximativ 4% pentru ceilalți jucători financiari din Lower Manhattan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel