Un microbuz cu români s-a ciocnit FRONTAL cu un autoturism. Un bărbat a ieşit prin PARBRIZ

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un microbuz s-a ciocnit, miercuri, cu un autoturism, pe DN7, în comuna Tărtăşeşti, iar trei persoane din autoturism au fost rănite, informează ISU Dâmboviţa.

Una dintre persoanele rănite a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din capitală. Pentru două femei, una de 48, alta de 52 de ani, a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.

"Echipajele de ambulanţă SMURD şi SAJ au acordat primul ajutor calificat celor două victime descarcerate, una fiind transportată de ambulanţa SAJ la un spital din Bucureşti, cealaltă refuzând transportul la o unitate spitalicească", precizează ISU Dâmboviţa.

În urma impactului, un bărbat de 48 de ani a fost proiectat prin parbriz şi a suferit răni grave, acesta fiind cel preluat de elicopter şi dus la Spitalul Floreasca.

Conform sursei citate, la locul evenimentului pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD de la Garda Răcari şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Titu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel