Un lider politic din România vrea să se autoinfecteze cu coronavirus. Soția și-a luat copilul și a plecat de acasă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, a luat decizia de a-şi lua fiica şi a părăsi temporar casa în care locuieşte alături de soţul său. Omul de afaceri vrea să se infecteze intenționat cu COVID-19. 

Chirurgul estetician Adina Alberts a publicat un mesaj pe Facebook în care explică decizia de a se muta de acasă, motivând prin faptul că partenerul său viaţa, Viorel Cataramă a decis să se infecteze cu SARS Cov 2 pentru "a arăta tuturor că am făcut din ţânţar, armăsar" .

În mesajul său, soţia lui Viorel Cataramă afirmă că admiră "simţul dreptăţii" de care soţul său dă dovadă, dar că ea este "total împotriva unei astfel de abordări".

"ÎNTRE MEDIC ŞI SOŢIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Şi nu mi-e uşor.

De zece ani merg braţ la braţ cu un om puternic.

Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui.

În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din ţânţar, armăsar".

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluţii rapide anti-Covid, m-au condus către nişte descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteţi un limbaj colocvial) şi, chiar dacă toţi am început să simţim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuşi cred că noi nu trebuie să fim subiecţi în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-cov-2 ca o ameninţare asupra economiei.

Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete" cu braţele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simţ al dreptăţii", este mesajul postat de Adina Alberts.

Viorel Cataramă vrea să se autoinfecteze cu noul coronavirus

 

Reamintim că fostul lider liberal Viorel Cataramă susţine că vrea să se autoinfecteze cu noul coronavirus pentru a demonstra că, dacă o face, "nu se întâmplă nimic".

"Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez. Să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurări şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către coronavirus", a declarat Viorel Cataramă.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel