Un jurnalist o AMENINŢĂ pe Viorica Dăncilă cu o plângere PENALĂ pentru TRĂDARE

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Scandalul Codului Adminsitrativ se îndreaptă într-o direcţie neaşteptată., Un jurnalist o ameninţă pe Viorica Dăncilă şi pe toţi cei care au semnat proiectul legislativ că vor fi daţi în judecată pentru trădare naţională.

Cel care a făcut declaraţia şocantă este jurnalistul Dan Tănasă.

"Eu nu sunt membru al niciunui partid politic. Spun cu toată responsabilitatea, având în vedere că sunt un român din Covasna, că aceste modificări sunt un veritabil act de trădare națională. Eu împreună cu avocații mei voi analiza posibilitatea de a formula o plângere penală pentru trădare de țară împotriva premierului Dăncilă și împotriva tuturor care vor pune semnătura pe o astfel de acțiune", a spus acesta, într-o intervenţie la Antena 3.

Modificarea ordonanţei privind Codul Adminsitrativ ar permite autorităţilor locale să decidă, prin hotărâri de consiliu, utilizarea limbii minorităților etnice în unitățile administrativ teritoriale, chiar dacă nu este atinsă ponderea de peste 20% de reprezentare.

"Prin eliminarea acestui prag, pentru că practic e un artificiu, statul român în loc să încurajeze proprii cetățeni să utilizeze limba oficială de stat își încurajează cetățenii să utilizeze altă limbă, în raport cu instituțiile publice. Prin acest artificiu legislativ, practic România recunoaște oficial și s-a angajat prin tratate internaționale să protejeze 20 de limbi și toate aceste limbi să devină oficiale și ca atare se diluează caracterul de stat național al României", a mai spus jurnalistul Dan Tănasă, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel