Un italian a scos pistolul în plină stradă și a amenințat un român care îi era dator

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Scandal făr precedent la Mitocu Dragomirnei, o loclitate din Suceava recent ieșită din carantină. Un cetățean italian stabilit în localitate s-a înarmat cu un pistol și a pornit în căutarea unui român care avea o datorie la el.

Italianul de la Mitocu Dragomirnei și-a deschis un magazin sătesc de unde mai mulți localnici își procurau produse, inclusiv  pe datorie. Printre aceștia se afla și un cetățean care a uitat să-și achite datoria în contul produselor achiziționate.

Proprietarul magazinului i-a cerut în mai multe rânduri să-și plătească datoria, însă de fiecare dată a fost refuzat.

Ieri, cei doi s-au întâlnit pe o uliță din Mitocu Dragomirnei. Maurizio Parasi, italianul de 49 de ani, se deplasa cu mașina, iar Florin Zlotar, de 35 de ani era cu căruța, atunci când primul a scos un pistol și a început să-l amenințe pe localnic pentru că nu i-a înapoiat banii.

Oamenii din zonă au început să sune la 112, iar în scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție. Agenții l-au încătușat pe italian și l-au dus la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii fac verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, dar și pentru a stabili dacă arma era supusă autorizării sau nu, informează Ziar de Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel