Un influencer spaniol și iubita sa nu se mai pot despărți de România. Bunica Gherghina de pe Tiktok i-a fermecat cu poveștile ei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un influencer spaniol și iubita sa nu se mai pot despărți de România. Bunica Gherghina de pe Tiktok i-a fermecat cu poveștile ei / Foto: Instagram
Un influencer spaniol și iubita sa nu se mai pot despărți de România. Bunica Gherghina de pe Tiktok i-a fermecat cu poveștile ei / Foto: Instagram

Andrés Ogando, din Pontevedra, și Lavinia Lutza, originară din România, dar care locuiește de mult timp în Spania, s-au îndrăgostit iremediabil de România. Aici au descoperit povestea grea a bunicii Gherghina, în vârstă de 73 de ani, care este foarte cunoscută pe TikTok.

Andrés Ogando și Lavinia Lutza, soția sa, sunt un cuplu cu multe lucruri în comun. Unul dintre ele este disponibilitatea lor de a fi surprinși de viață și de cei care le ies în cale. Așa își fac prieteni și se lasă prinși în poveștile care le ies în cale.

În 2018, au decis că vor să se distanțeze puțin de Galicia, locul în care s-au cunoscut. S-au gândit la un loc din Spania în care le-ar plăcea să locuiască și au ales Valencia aproape la întâmplare. La două zile după ce au ajuns în Valencia, se aflau la o simplă plimbare turistică, când un bărbat i-a oprit, l-a remarcat pe Andrés și s-a identificat ca fiind directorul Miss și Mister Valencia.

Apoi a urmat restul: Andrés a fost încoronat ceva timp mai târziu ca fiind cel mai frumos din acel oraș și a început să își orienteze viața profesională către modă și către proiecte în România, conform presei străine.

 

A dat la schimb faima din Spania pe România și au câștigat o bunică 

 

Au trecut patru ani de când acel om spontan i-a oprit. Andrés și Lavinia sunt încă împreună, dar în țara ei natală, în sud-vestul României, unde viața le-a adus-o în cale pe bunica Gherghina.

Cuplul locuiește la jumătatea distanței dintre Spania și România. Amândoi au proiecte în țară și profită de rețelele de socializare pentru a se promova și a colabora cu toți cei care doresc, însă în special cu o anumită bunicuță de care s-au îndrăgostit. Când erau în vizită la niște prieteni români, li s-a povestit despre Bunica Gherghina.

Cine este ea? Ei bine, probabil una dintre cele mai cunoscute bunici din țară, întrucât la 73 de ani este regina TikTok, unde are aproape jumătate de milion de urmăritori. În ideea de a colabora cu ea, Andrés i-a scris nepoatei acesteia, cea care o ajută pe bunica ei în afacerea cu rețelele de socializare. Ea i-a răspuns și au stabilit o întâlnire. 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrés Ogando (@andresogando)

 

Bunica Gherghina de pe Tiktok

 

Andrés și Lavinia recunosc că au mers la casa bunicii Gherghina, aflată la periferia unui oraș românesc de mărime medie, gândindu-se la o filmare cu ea și la o simplă colaborare pe rețele. Ceea ce au găsit a fost altceva. Au întâlnit-o pe româncă în realitate și s-au îndrăgostit de ea, de povestea ei dură și de caracterul ei mereu zâmbitor.

"Îi vine să o mănânce de dragă ce îi este", spune Lavinia.

Cu Lavinia pe post de translator, amândoi au ascultat povestea bunicii, care le-a mărturisit că și-a petrecut noaptea fără să doarmă gândindu-se dacă nu cumva umila ei casă le va displăcea. Ea a explicat că sărăcia i-a marcat întotdeauna existența. Le-a spus că trăiește cu fiul ei și o nepoată, pe care i-a crescut, și că lumea ei s-a prăbușit atunci când un incendiu a mistuit casa în care locuiau.

A trebuit să o ia de la zero, iar nepoata ei, într-o încercare disperată de a căuta ajutor, și-a filmat bunica făcând deserturi sau spunând povești și a postat totul pe TikTok. A fost un succes, iar bunica Gherghina, pe lângă faptul că a devenit o super-bunică pe rețelele de socializare, a făcut o campanie cu un cunoscut supermarket din România și a participat la o emisiune TV. Dar, dincolo de lumina reflectoarelor, este o femeie autentică, care întâmpină cu șorțul bunicii sale și care i-a lăsat îndrăgostiți pe Andrés și pe Lavinia.

Este posibil ca aceștia să se întoarcă în curând în Spania. Deocamdată, însă, ei continuă să relateze pe rețelele lor de socializare despre beneficiile României și despre proiectele la care au lucrat acolo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel