Un hoț arestat la domiciliu a fost dat afară din casă de soacră și a ajuns la închisoare 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un tânăr de 33 de ani a ajuns înapoi la închisoare după ce soacra a decis să nu-l primească în casă, deși avocatul obținuse pentru acesta arest la domiciliu. 

Individul din Frosinone, Italia, era de mult timp teroarea comercianților. Nu există un magazin sau centru comercial din zonă pe care tânărul să nu-l fi „vizitat”.

Tânărul de 32 de ani fura absolut orice, de la o feliatoare sustrase dintr-o pizzerie până la o cutie de bere dintr-un supermarket. Pe scurt, când pleca de acasă își făcea toate poftele, fără să plătească.

Doar că norocul avea să i se termine în scurt timp. Furturile repetate comise împotriva a numeroși comercianți a determinat poliția să înceapă o anchetă. Datorită sistemelor de supraveghere instalate în apropierea incintei în care au avut loc furturile, anchetatorii au reușit să îl vadă pe hoț. Odată identificat, au fost constatate o mulțime de furturi la care individul a participat singur și a ajuns astfel în spatele gratiilor.

Avocatul apărării, Antonio Ceccani, reușise să obțină arest la domiciliu pentru clientul său.

Când l-a văzut la ușă, soacra i-a zis să se întoarcă la închisoare

 

Totuși, singura care îl putea găzdui era soacra în a cărei casă locuiește și partenerul său. Bărbatul a vrut să-și încerce norocul: însoțit de carabinieri a mers la casa femeii. Dar de îndată ce l-a văzut soacra, aceasta i-a spus imediat verde-n față că nu are de gând să-l țină acasă până la ispășirea pedepsei.

În acel moment, oamenii legii au fost nevoiți să se întoarcă alături de tânărul de 33 de ani la închisoare. Acolo își va ispăși tânărul întreaga pedeapsă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel