Un grup de ROMÂNI trăia o viaţă de lux în IBIZA, din spargeri de mii de euro. Unde îşi ţineau PRADA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grup infracţional organozat, format din trei bărbaţi şi două femei de naţionalitate română, a fost destructurat de autorităţile din Ibiza. Cei trei bărbaţi sunt deja la închisoare.

Grupul a ajuns în atenţia Gardei Civile, după zeci de jafuri de locuinţe din zonă, a căror indicii duceau către românii care locuiau tot în Ibiza.

Cele mai multe jafuri au fost cmise în Sa Carroca, Can Bellotera, San Jordi, Sa Caleta și Isus.

Supravegherea şi anchetarea grupului a început pe 29 iulie, după ce maşina condusă de un cetăţean român a fost observată adesea în apropierea caselor sparte.

După o percheziţie atentă a autovehiculului, au fost găsite diverse instrumente care ar putea fi utilizate pentru comiterea unor jafuri, haine negre, emițătoare, bijuterii și îmbrăcăminte, precum și documentare, majoritatea fiind obiecte declarate de către propietari ca fiind furate.

Această descoperire le-a permis autorităţilor să ducă ancheta mai departe şi să identifice membrii grupului infracţional şi locaţiile acestora, dar şi nişte spaţii de depozitare închiriate unde au efectuat alte percheziţii, găsind astfel o mare parte din bunuri de valoare, care urmează să fie returnate proprietarilor.

În cadrul anchetei a mai fost identificat şi arestat un cetăţean spaniol, rezident în Ibiza, cercetat pentru furt de locuinţe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel