Un francez a câştigat peste 2,6 milioane de euro într-un cazinou după ce a pariat 2 euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un francez în jurul vârstei de 30 de ani a câştigat peste 2,6 milioane de euro, duminică seară, într-un cazinou din nordul Franţei, după ce a pariat suma de 2 euro, au anunţat reprezentanţii acelui local specializat în jocuri de noroc, informează AFP.

"2.626.909,12 euro! E o nebunie! Marele premiu Megapot a fost câştigat în această seară la Pasino din Saint-Amand-les Eaux la maşina de joc 297", se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a cazinoului francez.

Norocosul câştigător este un "jucător ocazional" care locuieşte în nordul Franţei şi care a pariat suma de 2 euro, a precizat aceeaşi companie într-un comunicat.

Marele premiu Megapot se bazează pe "165 de maşini de joc conectate între ele în 38 de cazinouri, care acumulează pariurile simultan. Fiecare dintre ele contribuie la o sumă comună, care, în cazul combinaţiei maximale, permite câştigarea unui 'Super Jackpot'", a adăugat compania franceză.

În ultimii 10 ani, acest sistem a generat "66 de câştigători, din care 31 au obţinut peste 1 milion de euro, şi câştiguri totale de peste 74 de milioane de euro".

Pe 1 ianuarie, la cazinoul din Saint-Malo, un oraş din vestul Franţei, o femeie aflată în jurul vârstei de 40 de ani a câştigat peste 200.000 de euro după ce a pariat 80 de eurocenţi la un joc de noroc de tip slot-machine (maşină cu fise).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel