Un director din Iași și-a organizat singur concursul, a fost candidat unic și a ieșit pe locul 2

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Fix când ne gândeam că România este țara care nu ne mai poate surprinde cu nimic, o știre de la Iași ne arată o radiografie perfectă a sistemului de administrație publică populat de incompetenți.

Un director din Iași și-a organizat singur concursul, a fost candidat unic și a ieșit pe locul 2. Iogen Gânju ocupă de 4 ani funcția de director tehnic al Consiliului Județean, dar este interimar.

Acesta se pare că a vrut să-și securizeze un post de Șef Birou Patrimoniu, și-a stabilit singur tematica, a fost unicul concurent și totuși a luat sub baremul minim de 80 p. Cu nota 68,80 a fost declarat respins la proba scrisă. Iogen Gânju a semnat el însuși organizarea concursului, a stabilit datele examenului, bibliografia și tot el a concurat.

Tot el a și picat. Fiind bun, rămâne totuși director tehnic, tot interimar, scrie publicația locală ReporterIS

Iogen Gânju este, de 4 ani, directorul interimar al Direcției Tehnice din CJ Iași și a vrut să-și securizeze locul în instituțieprin concursulde la Gestionarea Patrimoniului, aflat în subordinea sa. Este o anomalie care arată de fapt haosul din politica de personal la nivel de Consiliu Județean. Director titular al Direcției Tehnice, cu concurs luat, este un alt funcționar care, din cauza procesului fostului președinte Cristian Adomniței, a fost delegat director interimar la un alt departament: Direcția Proiecte și Dezvoltare Durabilă, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel