Un cuplu găsit o COMOARĂ de aproape un secol în casa recent cumpărată, care a aparținut unui conte german

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi tineri din New York au aflat că locuința recent cumpărată, veche de peste 100 de ani, a fost construită de un contrabandist de alcool. Deși au considerat că era vorba doar de o legendă a comunității, au aflat adevărul pe pielea lor.

Au demarat lucrări de renovare a casei și astfel cei doi au făcut o descoperire care le-a dovedit că legenda este adevărată, după ce au găsit peste 66 de sticle de whisky din timpul prohibiției. Acestea erau ascunse în pereți și sub pardoseala casei lor, care a fost construită în 1915.

„Pereții noștri sunt plini cu baxuri de băutură!”, a spus Drummond, într-o serie de postări pe Instagram. „Nu-mi vine să cred că zvonurile sunt adevărate!”, a mai afirmat acesta. Cei doi tineri locuiesc în satul Ames, situat la aproximativ trei ore distanță de New York, de peste un an. În timp ce îndepărta decorațiunea exterioară a zidului casei a găsit un pachet misterios: era o sticlă învelită în hârtie.  În ziduri și sub pardoseală, el a dat peste 66 de sticle de whisky scoțian,marca fabricată și astăzi, potrivit CNN..

Se pare că această comoară ar fi fost a primului proprietar al casei, un german, contele Adolph Humpfner. După ce au verificat arhivele, Drummond și Bakker au aflat că acesta era un bărbat misterios, implicat în numeroase scandaluri. El a murit brusc și a lăsat în urmă alcoolul de contrabandă, precum și o avere aprig disputată.

Cei doi tineri au aflat că fiecare sticlă descoperită valorează 1.000 de dolari. Ei intenționează să vândă sticlele, mai puțin una, pe care o vor păstra pentru „degustare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel