Un cuplu din Spania a descoperit 80.000 de albine în peretele dormitorului

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un cuplu din Spania a descoperit că zgomotul din cauza căruia nu putea dormi noaptea era provocat de 80.000 de albine care se aflau în peretele dormitorului, relatează marţi UPI.

Cei doi, care locuiesc în oraşul Granada, Andaluzia, au fost la început derutaţi de bâzâitul care se auzea din perete de doi ani, până când acesta a devenit extrem de deranjant, pe măsură ce temperaturile din zonă creşteau, şi s-au hotărât să cheme în ajutor un apicultor din zonă.

"Timp de circa trei luni a fost un zgomot insuportabil şi nu au ştiut ce să facă", a declarat expertul Sergio Guerrero pentru CNN. "Doar imaginaţi-vă!", a spus el.

Apicultorul experimentat a declarat că a fost şocat că cei doi au reuşit să trăiască cu acest zgomot atât de mult timp.

"Cu un stup atât de mare este o minune că nu au avut un bâzâit constant în ureche. Nu înţeleg cum au reuşit să trăiască cu ele în ultimii doi ani", a declarat Sergio Guerrero pentru The Local.

Guerrero a spus că nivelul zgomotului a fluctuat în funcţie de activitatea albinelor, crescând în timp ce acestea se deplasau şi reducându-se în timp ce lucrau în stup.

El a adăugat că numărul albinelor din stup a crescut atât de mult probabil datorită numărului mare de flori din zonă, precum şi a creşterii temperaturilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel