Un copil de doi ani a căzut de la etajul patru al unui bloc, în Piatra Neamț: Băiatul nu a suferit fracturi și a încercat să se ridice singur de la sol

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un copil de doar 2 ani, a căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe str. Fermelor din Piatră Neamț. Incidentul a avut loc în jurul orei 19. Băiatul a fost preluat în viață de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Neamț.

”La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe stradă Fermelor.

Din primele informații a reieșit că un copilaș, în vârstă de 2 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce se află la etajul IV al unui bloc, s-ar fi rezemat de fereastră, moment în care ar fi căzut la parterul blocului.

Un copil de doi ani a căzut de la etajul patru al unui bloc, în Piatra Neamț

 

În urmă impactului, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i se acordă îngrijiri de specialitate”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

Conform unor surse din anchetă, copilul ar fi profitat de un moment de neatenție al mamei și s-ar fi urcat pe câteva perne și un scaun aflat la baza ferestrei, s-a aplecat peste pervaz și a căzut în gol.

Cel care a făcut sesizarea este un bărbat de 61 de ani, ce locuiește în zonă și se află în fața blocului.

Băiatul nu a suferit fracturi și a încercat să se ridice singur de la sol

 

Mama copilului a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale, fiind găsită la față locului în stare de șoc. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, însă se bănuiește că ar fi vorba despre o cădere accidentală. Anchetă care urmează va stabili toate detaliile.

Conform unor informații de ultima ora, la o prima evaluare la față locului, băiatul nu ar fi suferit fracturi, deși a căzut direct pe o suprafață betonată. Acesta a fost găsit de echipele de intervenție plângând, și încercând să se ridice de la sol.

La ora redactării, copilul era la UPU Piatra Neamț, urmând că medicii să facă toate investigațiile necesare, pentru a se stabili dacă au fost afectate organele interne. Pentru orice eventualitate, se ia în calcul și transferul la un spital pentru copii din Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel