Un conductor de tren a oprit garnitura pentru a cumpăra iaurt. A fost suspendat după gestul său

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un incident neobișnuit a avut lo cîn Pakistan unde un conductor de tren a fost demis pentru o oprire neregulamentară a garniturii, pentru a-și cumpăra un iaurt. 

Conductorul unui tren interurban a fost suspendat în Pakistan după ce a efectuat o oprire neaşteptată în timpul unei curse pentru a cumpăra... iaurt, a anunţat miercuri o sursă oficială, relatează AFP, scrie Agerpres. 

În imaginile video publicate pe reţelele sociale se poate vedea cum asistentul conductorului ia mâncare de la o tarabă stradală şi apoi se urcă în trenul de pasageri.

Incidentul, care a avut loc luni, a suscitat întrebări cu privire la siguranţa transportului feroviar în Pakistan, unde accidentele sunt frecvente.

”O problemă de securitate”



''Când opreşti un tren în mijlocul (şinei), devine o problemă de securitate. Siguranţa este prioritatea noastră. Nu putem tolera nimic care să o compromită'', a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului Transportului feroviar, Syed Ijaz-ul-Hassan Shah.

Trenul făcea legătura între două oraşe mari, Lahore (est) şi Karachi (sud).

Un oficial al reţelei feroviare a recunoscut pentru AFP, sub rezerva anonimatului, că astfel de incidente nu sunt neobişnuite în Pakistan, unde sistemul de supraveghere este adesea defectuos.

Accidentele feroviare sunt obişnuite



Accidentele feroviare sunt obişnuite în această ţară, care a moştenit mii de kilometri de cale ferată şi trenuri din epoca colonială, sub Imperiul Britanic, însă întreţinerea acestora a fost neglijată de-a lungul anilor.

În iunie, cel puţin 63 de persoane au murit în urma ciocnirii a două trenuri, dintre care inclusiv unul care tocmai deraiase, în sudul ţării. 

CITEȘTE ȘI: Italia. Familie de români, implicată într-un accident mortal: Fetița, de 12 ani, se zbate între viață și moarte - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel