Un cetățean german a sunat DISPERAT la 112 după ce a nimerit într-un oraș România: "Nu știu unde am ajuns!"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
oameni_masca
oameni_masca

Un cetățean german în vârstă de 42 de ani a ajuns în cartierul Doman, din Reșița, județul Caraș-Severin, însă s-a rătăcit și a sunat la 112 pentru a spune că nu știe unde se află. Jandarmii l-au găsit înfrigurat în curtea bisericii. 

„Nu știu unde sunt. Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns”, a spus cetățeanul german care a sunat la 112, după ce a ajuns în cartierul Doman din municipiul Reșița.

În urma apelului primit, grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a mers în cartierul Doman, deoarece o persoană se afla în curtea bisericii.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, dormea pe un pat improvizat lângă fântâna de lângă lăcașul de cult. După verificarea ușilor și a ferestrelor bisericii, neexistând urme de forțare a încuietorilor, la fața locului a fost chemat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, pentru a transporta persoana în cauză la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale”, spun reprezentanții Jandarmeriei Caraș-Severin.

Echipajul de jandarmerie a verificat persoana în baza persoanelor date dispărute, însă aceasta nu figura.

Cetățeanul german a declarat că a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, pe jos, având asupra sa un rucsac cu haine și două plase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel