Un canal rusesc a anunțat că Vladimir Putin „a căzut pe scări" și s-ar fi scăpat pe el

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Putin este "pregătit să negocieze" pentru a pune capăt războiului din Ucraina
Putin este "pregătit să negocieze" pentru a pune capăt războiului din Ucraina

Canalul rusesc de Telegram numit General SVR a susținut în mod regulat că Vladimir Putin este afectat de o serie de probleme de sănătate, inclusiv de cancer, în ciuda faptului că Kremlinul insistă că președintele Rusiei este în stare bună de sănătate.

Vladimir Putin a căzut pe mai multe scări la reședința sa oficială, a afirmat o sursă. Președintele rus, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost ajutat să se așeze pe o canapea de gărzile de corp, în timp ce medicii săi personali s-au grăbit să-l consulte.

Relatarea este cea mai recentă de pe un canal rusesc de Telegram numit General SVR, care sugerează în mod regulat că Putin suferă de multiple probleme de sănătate care nu au fost dezvăluite de Kremlin.

 

Putin, probleme de sănătate după ce a alunecat pe scări

 

Presupusa căzătură a dus la vânătăi la nivelul coccisului, dar a evidențiat și probleme cauzate de un "cancer al tractului gastrointestinal", se susține.

Deși medicii au sosit în câteva momente, inițial nu au putut să-l examineze - deoarece acesta fusese dus de urgență la baie pentru a se "curăța" după o "reacție involuntară".

În ciuda acestui presupus incident, Putin a putut participa și vorbi joi la o conferință a tinerilor oameni de știință la Moscova.

Potrivit relatării, Putin cobora scările când "s-a împiedicat și a căzut pe spate”, după care a căzut pe o parte și a alunecat pe câteva trepte.

Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au grăbit să îl ajute pe Putin. Trei ofițeri de securitate l-au ajutat pe președinte să ajungă pe cea mai apropiată canapea și au chemat medicii care sunt de serviciu la reședință.

Canalul - care susține, fără a oferi dovezi, că are surse în anturajul lui Putin - a precizat că medicii "au ajuns în câteva minute, dar nu l-au putut examina imediat pe președinte".

Acest lucru s-a datorat faptului că acesta suferă de "oncologie a tractului gastro-intestinal, în urma căreia are deja probleme grave de digestie" - iar căderea a provocat o reacție "involuntară".

"Înainte de examinare, medicii l-au escortat pe președinte la baie și l-au ajutat să se curețe".

 

O anchetă urmează să fie efectuată pentru a afla ce a provocat "căzătura"

 

Raportul a precizat: "După o examinare completă, a fost diagnosticată o vânătaie a coccisului și a țesuturilor moi. Nu a fost diagnosticat nimic critic, iar vânătaia a fost tratată cu analgezice.”

"El poartă încălțăminte specială, chiar și acasă, cu strat antiderapant, iar scările din locuință sunt considerate sigure. După cum se dovedește, toate precauțiile sunt lipsite de sens atunci când sunt în joc nervii".

La începutul acestei luni, canalul a afirmat că starea de sănătate a lui Putin "pe fondul unui stres constant, provoacă din ce în ce mai multă îngrijorare pentru medici și rudele [sale]".

Acesta a afirmat că "din cauza cancerului, Putin are probleme digestive grave și a ținut o dietă strictă în ultimele luni".

El suferă, de asemenea, "accese de tuse, amețeli, tulburări de somn, dureri abdominale [și] greață constantă", precum și "manifestarea simptomelor bolii Parkinson și a tulburării schizoafective".

Acesta a susținut: "Putin ia medicamente tot timpul, iar pregătirea președintelui pentru o manifestare publică devine din ce în ce mai dificilă. La aceasta se adaugă riscurile crescute în ceea ce privește securitatea personală [din cauza eșecurilor războiului său din Ucraina ].

 

Putin va trece la modul de "autoizolare" într-una dintre reședințele după Anul Nou

 

Întregul complex de probleme l-a determinat pe președinte să ia decizia, după Anul Nou, de a trece la modul de "autoizolare" și de a petrece cea mai mare parte a timpului într-una dintre reședințele [sale oficiale] dotată cu un așa-numit "buncăr"."

Canalul a susținut că "situația de pe front este de așa natură încât, având în vedere tendințele actuale, trupele rusești vor fi obligate să părăsească toate teritoriile ocupate ale Ucrainei până în vara anului viitor", cu excepția Crimeei.

Investigații separate ale presei au dezvăluit că Putin este înconjurat de o echipă de medici, inclusiv de un specialist în cancer, atunci când călătorește, conform Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel