Un camion bulgăresc a intrat în plin într-o casă din județul Arad. Două românce au trecut pe lângă moarte

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
un_camion_a_intrat_in_casa_unor_romance
un_camion_a_intrat_in_casa_unor_romance

Două românce au scăpat cu viață, după ce un TIR bulgăresc a intrat în plin în casa lor. Se întâmplă a patra oară, iar femeile au avut din nou noroc.

Casa celor două femei este situată pe DN 79 Arad-Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, la Șimand. Astăzi, un cetățean bulgar de 55 de ani a scăpat controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autotrenul în camerele casei. Nu există nici o urmă de frânare și se pare că bulgarul a adormit la volan. El a intrat în plin cu TIR-ul în casă, a făcut praf gardul, a dărâmat peretele casei și s-a oprit în mijlocul camerei, scrie arad24.net. 

În imobil se aflau o femeie alături de mama sa de 80 de ani. Ele nu au pățit nimic și au scăpat cu viață, deoarece se aflau în camerele de la stradă. Acestea spun că din cazua accidentelor care au avut loc destul de des, le este frică să mai folosească partea din față a casei. Șoferul bulgar a refuzat îngrijirile medicale. Cele două femei sunt bine, însă s-au ales cu o sperietură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel