Un bebeluș de două zile a fost abandonat într-o pădure, printre fiare sălbatice. "E o minune că a supraviețuit"

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O fetiță de doar două zile a fost găsită în viață, după ce a fost abandonată imediat după naștere într-o pădure din Thailanda. Localnicii au rămas uimiți și spun că doar printr-o minune bebelușul trăiește, informează Daily Mail.

 

 

O fetiță, nou-născută, a fost găsită în viață, dar plină de tăieturi și mușcături de insecte, după ce a petrecut două zile abandonată într-o pădure din Thailanda.    

Bebelușul în vârstă de două zile avea zgârieturi și vânătăi pe față, precum și insecte pe piele, atunci când sătenii care colectau cauciuc din copaci au observat-o, în provincia Krabi.

Cea mică nu avea haine pe ea și era greu de observat, fiind ascunsă de vegetația înaltă.

Localnicii au avut grijă de bebeluș până când au sosit paramedicii. Fetița a fost înfășurată într-o pătură și condusă la spital, unde a fost tratată pentru deshidratare. 

 

Un bebeluș de două zile a fost abandonat într-o pădure. "E o minune că a supraviețuit în sălbăticie"

 

Fetița a fost ținută sub observație de către cadrele medicale, dar este sănătoasă și, din primele investigații medicale, aceasta nu ar avea probleme de sănătate, în ciuda aventurii prin care a trecut.

În mod incredibil, bebelușul a supraviețuit, în ciuda faptului că a fost găsit într-o zonă în care trăiesc animale periculoase, cum ar fi cobre și pitoni, precum și temperaturi ridicate de până la 35C în timpul zilei.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că o caută pe mama fetei, însă este dificil de aflat cine este femeia care a abandonat bebelușul.

"Fetița nou-născută avea viermi și insecte care se târau pe corpul ei. Înregistrările celui mai apropiat spital au arătat că nicio femeie nu a născut acolo. Este probabil ca mama să fi născut în altă parte și să fi abandonat copilul. Ea va fi urmărită penal. Bebelușul ar fi putut muri și credem că cel care a abandonat fetița, știa acest lucru. Credem că bebelușul a fost lăsat afară timp de cel puțin două zile. A stat acolo o noapte întreagă, dar a supraviețuit', a declarat colonelul de poliție Prasit Yodthong.

Bebelușul a fost trimis la spitalul din Khao Phanom pentru monitorizarea stării de sănătate.

Poliția a declarat că este probabil ca ea să fie apoi introdusă în sistemul guvernamental pentru orfani, scrie Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel