Un bărbat din Mare Britanie, oprit pe plajă după ce a intrat ilegal în România, din Bulgaria, în timp ce se plimba

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Turiști români în Bulgaria (Foto: Arhivă)
Turiști români în Bulgaria (Foto: Arhivă)

Un cetățean britanic care a trecut ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe plajă, a fost depistat de polițiștii de frontieră constănțeni. Bărbatul a spus că se plimba pe plajă și nu și-a dat seama că a părăsit țara.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 09 mai, în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au depistat la aproximativ 200 de metri de la frontieră, pe teritoriul țării noastre, un bărbat care trecuse ilegal frontiera de stat, pe jos, din Bulgaria.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățean britanic, în vârstă de 60 de ani.

„Acesta a declarat că se plimba pe plaja din apropierea frontierei de pe teritoriul Republicii Bulgaria și a trecut neintenționat în România, deși zona de frontieră era amenajată/ delimitată corespunzător”, spun reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, se derulează verificări cu privire la încălcarea regimului juridic al frontierei de stat, cetățeanul britanic fiind preluat de autoritățile de frontieră bulgare, în baza protocolului româno-bulgar în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel