Un bărbat a fost împușcat mortal în cartierul Barona din Milano pentru că a făcut un grătar în curte

Eduard Pascu |
Data publicării:

Cearta, amenințările și "promisiunile" între doi vecini s-au transformat într-o tragedie.

Crima a avut loc la Milano, unde un bărbat de 34 de ani - Francesco Spadone - a fost împușcat mortal de vecinul său, Rocco Sallicandro, în vârstă de 72 de ani. 

Drama s-a derulat în curtea unui bloc de locuințe din Via Ovada, Barona, unde locuiau atât criminalul, cât și victima. Potrivit celor reconstituite până în prezent, crima a avut loc după o ceartă între bărbatul în vârstă și cel de 34 de ani din cauza unui grătar pe care tânărul îl organizase în curtea clădirii. 

După o primă discuție verbală, presupusul criminal a coborât înarmat și a deschis focul asupra victimei, care se afla în compania unor prieteni, aparent trei sau patru. După împușcături, însoțitorii bărbatului de 34 de ani s-au repezit asupra atacatorului, lovindu-l cu picioarele și pumnii, iar apoi l-au transportat pe bărbatul rănit la camera de urgență a spitalului San Paolo cu una dintre mașinile lor. 

Când a ajuns la spital, bărbatul a fost transferat imediat în sala de operație pentru o intervenție chirurgicală de urgență, însă la scurt timp medicii nu au avut altă soluție decât să declare decesul.

Presupusul ucigaș a fost prins de carabinierii care au intervenit pe Via Ovada, alarmați de locuitorii din zonă care au auzit focurile de armă și au sunat de mai multe ori la 112.

Soldații l-au găsit pe bărbatul de 72 de ani așezat pe jos, iar bătrânul nu a opus rezistență. Bătrânul se află și el în spital - la Humanitas din Rozzano - pentru loviturile primite, care i-au provocat un traumatism cranian. El se află în spital, dar este arestat pentru crimă. În curtea blocului de locuințe, anchetatorii au ridicat mai multe tuburi cartuș și încărcătorul unui pistol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel