Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să sară barierele, în momentul în care sicriul Reginei iese la procesiune

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să sară barierele, în momentul în care sicriul Reginei iese la procesiune  Sursa foto: Inquam Photos / Eduard Vinatoru
Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să sară barierele, în momentul în care sicriul Reginei iese la procesiune Sursa foto: Inquam Photos / Eduard Vinatoru

Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să sară peste o barieră chiar înainte ca procesiunea sicriului reginei să se îndrepte astăzi pe străzile Londrei, după o emoționantă slujbă funerară pentru defunctul monarh la Westminster Abbey.

Mii de persoane în doliu s-au adunat pentru a vedea cum sicriul reginei parcurge ultimul drum, după ce mulți au stat la coadă toată noaptea pentru a prinde un loc privilegiat.

Sicriul reginei Elisabeta a II-a a trecut astăzi pentru ultima oară pe lângă Palatul Buckingham. Însă unul dintre participanți a încercat să sară barierele de pe Parliament Street, lângă Cenotaf.

Bărbatul a fost arestat de poliție în momentul în care sicriul regretatului monarh a ieșit din Abbey, chiar înainte ca întreaga procesiune să înceapă, relatează The Scottish Sun.

 

Regina a părăsit Londra 

 

Regina a părăsit Londra după ce a trecut pentru ultima oară prin Palatul Buckingham, urmată de familia sa îndoliată, conform Daily Mail.

Majestatea Sa va fi înmormântată la Windsor, alături de iubitul ei soț, prințul Philip, și de părinții ei, după ce va fi condusă 20 de mile de la Hyde Park Corner, mai târziu în această după-amiază, într-o zi emoționantă pentru a marca trecerea în neființă a celui mai longeviv monarh al Marii Britanii.

Durerea a fost gravată pe fețele regelui Carol, ale fraților și copiilor săi, precum și pe cele ale mulțimii uriașe care a inundat The Mall, Whitehall și Piața Parlamentului pentru a-și lua rămas bun de la iubitul monarh.

 

Oamenii au aruncat cu flori pe tot parcursul drumului sicriului

 

Precedat de membri ai forțelor armate, sicriul Reginei a fost dus în sensul acelor de ceasornic în jurul Memorialului Victoria, pe o trăsură de tun trasă de marinari, în timp ce se îndrepta spre Wellington Arch.

Aplauzele și cele trei urale spontane au izbucnit în momentul în care sicriul reginei a trecut pe lângă Albert Memorial din Kensington, în drumul său spre Windsor.

În timp ce mașina mortuară a plecat, membrii publicului care priveau din spatele unui gard au aruncat flori pe drum. Alții au fluturat steaguri ale Uniunii în timp ce flota de vehicule trecea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel