Un avion s-a prăbușit în Rusia. Toate persoanele aflate la bord au murit - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un avion s-a prăbușit în Rusia. Toate persoanele aflate la bord au murit
Un avion s-a prăbușit în Rusia. Toate persoanele aflate la bord au murit

Şase persoane au murit, după ce un avion s-a prăbuşit în Extremul Orient rus, a comunicat joi Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă de la Moscova, citat de agenţia Reuters.

Avionul, de tip Antonov An-26, era dispărut de miercuri după-amiază. Aeronava avea vechimea de 42 de ani şi era utilizată pentru efectuarea de verificări tehnice la aeroporturile din Extremul Orient rus.

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat joi că fuselajul aeronavei a fost răsit într-o zonă montană greu accesibilă. "Din păcate, în urma accidentului nu există supravieţuitori", a transmis Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit agenţiei Tass. Peste 70 de salvatori și 20 de echipamente au fost implicați în căutare, inclusiv elicoptere ale Agenției Federale de Transport Aerian și ale Ministerului de Urgențe. Comitetul de anchetă a deschis un dosar penal pe acest caz.

Standardele aeronautice s-au îmbunătăţit în ultimii ani în Rusia, dar accidentele aeriene, în special cele în care sunt implicate avioane vechi, sunt destul de frecvente. În luna iulie, 28 de oameni au murit după ce un avion de tip Antonov An-26 s-a prăbuşit în Kamceatka, tot în Extremul Orient rus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel