Un avion a ratat aterizarea la Suceava, din cauza ceții. Aeronava a fost trimisă pe un alt aeroport

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Wizz Air
Sursa foto: Facebook @Wizz Air

Un avion care a ratat aterizarea pe Aroportul din Suceva a fost trimis către Iași. 

Un zbor din Memmingen, Germania, ar fi trebuit să aterizeze duminică la aeroportul din Suceava, dar acest lucru nu a putut fi realizat din cauza ceții.

"Datorită temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceață a reapărut în zona aeroportului nostru dimineața aceasta, iar vizibilitatea scăzută a făcut imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest), care a fost redirecționat către aeroportul din Iași. Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava", informează aeroportul "Ștefan cel Mare" din Suceava.

Decizia de a anula, reprograma sau devia un zbor către un alt aeroport aparține strict companiei aeriene. De asemenea, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și cazare pentru pasagerii afectați de întârzieri, anulări sau reprogramări ale zborurilor.

"Reamintim pasagerilor că vor fi informați prin toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), precum și de către personalul de la check-in prin informări la ghișeele check-in și prin sistemul audio", spun reprezentanții aeroportului din Suceava, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel