Un autocar a acroşat două autoturisme şi s-a răsturnat, în Argeș; o persoană a fost rănită uşor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autocar a fost implicat într-un accident rutier, joi, pe DN 65, în localitatea Cerbu din judeţul Argeş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, autocarul, în care nu se aflau pasageri, a acroşat două autoturisme, apoi s-a răsturnat pe o parte.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

Un autocar a acroşat două autoturisme şi s-a răsturnat

 

'O persoană de sex masculin, conducătorul unuia dintre autoturisme, a fost asistată de către paramedicii SMURD, suferind zgârieturi la nivelul braţului stâng şi în zona gâtului. Nu a fost necesar transportul la spital.

La faţa locului au fost asigurate măsurile specifice de de prevenire şi stingere a incendiilor', au precizat reprezentanţii ISU Argeş, citează Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul care a avut nevoie de îngrijiri medicale are 34 de ani. 

 

Citește mai departe: Microbuz plin cu români care se întorceau din Anglia, blocat în Germania

 

Români într-un transport ilegal de persoane și mărfuri pe A61 în apropiere de Dannstadt, în Germania.

O patrulă a poliției rutiere din Ruchheim a observat duminică, pe A61, în apropiere de Dannstadt, un microbuz cu remorcă care transporta ilegal pasageri și mărfuri.

Polițiștii din Ruchheim a observat duminică, pe A61, în apropiere de Dannstadt, un microbuz cu remorcă care transporta ilegal persoane și mărfuri.

Potrivit poliției, un control de trafic a arătat că, pe lângă cei șapte pasageri, nenumărate bagaje urmau să fie transportate din Anglia în România.

Întrucât atât șoferul, cât și cel de-al doilea șofer nu aveau licențe internaționale pentru acest lucru, poliția a presupus că transportul era ilegal.

În plus, primul șofer nu a putut prezenta un permis de conducere valabil pentru remorcă.

Împotriva ambilor șoferi au fost inițiate proceduri preliminare și a fost confiscată o garanție de patru cifre.

Citește și: Poliția germană, ample controale pe autostradă: Un român a fost dat jos din autocar și arestat pe loc

 

Un român a fost arestat în Germania, după ce a fost depistat de polițiști la bordul unui autocar, în timpul unui control pe Autostrada A93. Tânărul fusese expulzat din Germania, după o condamnare pentru tâlhărie. 

Polițiștii germani au intensificat controalele pe autostrăzi. O astfel de acțiune a fost întreprinsă joi, 14 iulie, de către poliția federală din Rosenheim. Agenții s-au asigurat că vara aceasta s-a "terminat" deja pentru un român. Tânărul de 32 de ani va sta după gratii 140 de zile. Românul a fost depistat la bordul unui autocar care circula pe ruta Florența – Nurnberg, fiind arestat în timpul controalelor de frontieră pe Inntalautobahn (A93).

La verificarea identității sale, polițiștii federali de la punctul de control de lângă Kiefersfelden au constatat că autoritățile judiciare din Munchen îl căutau. Potrivit documentelor introduse în sistem, bărbatul fusese condamnat în trecut pentru tâlhărie. După ce și-a ispășit cea mai mare parte a pedepsei, a fost eliberat mai devreme și a fost expulzat din Germania cu interdicție de intrare.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Biroul de Poliție din Munchen, românul a încălcat interdicția, astfel că va fi nevoit să ispășească și restul pedepsei privative de libertate.

Cel mai probabil, tânărul a crezut că va scăpa de verificarea la intrarea în Germania, însă călătoria sa s-a încheiat la mică distanță de granița cu Austria.

Polițiștii l-au arestat și l-au transportat în penitenciarul din Bernau, unde va sta după gratii aproape cinci luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel