Un astrolog a numit ziua în care războiul din Ucraina se va termina: Situația se va schimba în bine

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Astrologul Medvedka a vorbit despre dezvoltarea ulterioară a evenimentelor din timpul războiului ruso-ucrainean. În a doua jumătate a lunii aprilie, ostilitățile se vor opri complet, prezice Medvedka.

După cum a scris astrologul Medvedka, pe pagina ei de Instagram, până pe 29 martie există un aspect tensionat între Marte și Uranus. Prin urmare, e confruntăm cu o perioadă activă a luptelor dintre apărătorii ucraineni cu ocupanții, relatează  unian.net.

Cu toate acestea, de îndată ce Marte intră în conjuncție cu Saturn - planeta puterii, strategiilor, structurii și restricțiilor - situația se va schimba în bine.

"Ascensiunea și separarea lor va dura până la jumătatea lunii aprilie. În cel mai bun caz, va fi o limitare a agresiunii, oprirea evenimentelor militare cu ajutorul unor acțiuni strategice gândite", scrie astrologul.

Există posibilitatea de a lua măsuri în forță chiar în Federația Rusă, deoarece conjuncția planetelor va avea loc în semnul Vărsător, care este- semnul țării agresoare.

„În a doua jumătate a lunii aprilie, dacă stelele nu mint, ar trebui să fie fie mai puține agresiuni, iar ostilitățile se vor opri cu totul”, prezice Medvedka.

 

 Volodimir Zelenski consideră că eșecul negocierilor cu Rusia ar putea însemna ”un al treilea război mondial”

 

Reamintim că Federația Rusă a  invadat Ucraina pe 24 februarie 2022. Se știe că armata Federației Ruse a intrat în Ucraina de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete spre Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Și față de Belarus, unele țări au impus sancțiuni pentru complicitate la invazie.

Există, de asemenea, rapoarte regulate că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse.  

Volodimir Zelenski spune că este ”gata de negocieri” cu Vladimir Putin, dar dacă acestea eșuează, ar putea însemna ”un al treilea război mondial”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat duminică că este gata să negocieze cu președintele rus Vladimir Putin, dar a avertizat că, dacă orice tentativă de negociere eșuează, acest lucru ar putea însemna că lupta dintre cele două țări va duce la ”un al treilea război mondial”.

”Sunt pregătit pentru negocieri cu el. Am fost pregătit în ultimii doi ani. Și cred că fără negocieri, nu putem pune capăt acestui război”, a declarat Zelenski pentru CNN, într-un interviu exclusiv, duminică dimineață.

”Dacă există doar 1% șanse ca noi să oprim acest război, cred că trebuie să profităm de aceste șanse. Trebuie să facem asta. Vă pot spune despre rezultatul acestor negocieri - în orice caz, pierdem oameni zilnic, oameni nevinovați pe teren", a spus el, potrivit CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel