Prezentator TV ucrainean, videoclip emoționant despre război: „Vor să ne șteargă de pe fața Pământului” - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ucraina. Oraşul Cernigov este înconjurat de forţele ruse, iar civilii sunt blocați. Alte trei explozii puternice în Lviv
Ucraina. Oraşul Cernigov este înconjurat de forţele ruse, iar civilii sunt blocați. Alte trei explozii puternice în Lviv

Prezentatorul TV ucrainean, Nikita Dobrynin, a publicat pe Instagram un filmuleț emoționant cu filmări ale războiului din Ucraina, precum și cu vedete care au susținut țara într-o perioadă atât de dificilă.

Prezentatorii ucraineni s-au adunat pentru a-și exprima sprijinul pentru toți ucrainenii care luptă pentru independența țării atât în ​​prima linie, cât și în spațiul informațional.

"Ei (ocupatorii ruși - UNIAN) ne distrug casele, ne înconjoară cu ura lor, vor să ne șteargă de pe fața Pământului. Dar vom rămâne în picioare", a spus Dobrynin în videoclip, citat de unian.net.

Reamintim că Federația Rusă a  invadat Ucraina pe 24 februarie 2022. Se știe că armata Federației Ruse a intrat în Ucraina de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete spre Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Și față de Belarus, unele țări au impus sancțiuni pentru complicitate la invazie.

Există, de asemenea, rapoarte regulate că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse.  

 

Volodimir Zelenski consideră că eșecul negocierilor cu Rusia ar putea însemna ”un al treilea război mondial”

 

Volodimir Zelenski spune că este ”gata de negocieri” cu Vladimir Putin, dar dacă acestea eșuează, ar putea însemna ”un al treilea război mondial”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat duminică că este gata să negocieze cu președintele rus Vladimir Putin, dar a avertizat că, dacă orice tentativă de negociere eșuează, acest lucru ar putea însemna că lupta dintre cele două țări va duce la ”un al treilea război mondial”.

”Sunt pregătit pentru negocieri cu el. Am fost pregătit în ultimii doi ani. Și cred că fără negocieri, nu putem pune capăt acestui război”, a declarat Zelenski pentru CNN, într-un interviu exclusiv, duminică dimineață.

”Dacă există doar 1% șanse ca noi să oprim acest război, cred că trebuie să profităm de aceste șanse. Trebuie să facem asta. Vă pot spune despre rezultatul acestor negocieri - în orice caz, pierdem oameni zilnic, oameni nevinovați pe teren", a spus el, potrivit CNN.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de НІКІТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel