Un alt oligarh, găsit mort împreună cu familia sa, în Spania. Vicepreşedintele Novatek și-a ucis cu un topor soția și fiica, iar apoi s-a sinucis

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto
Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto

Încă un multimilionar rus, Serghei Protosenya, pare că și-a ucis soția și fiica, apoi s-ar fi sinucis în curtea vilei sale de lux din Lloret de Mar, pe Costa Brava, în Spania. El a fost vicepreședintele consiliului de administrație al companiei de gaze naturale Novatek.

Serghei Protosenya și-ar fi ucis soția și fiica în vârstă de 18 ani, apoi s-ar fi sinucis în curtea vilei sale de lux din Lloret de Mar, pe Costa Brava, în Spania, potrivit unor rapoarte citate de Mirror. Pentru a comite crimele, moligarhul ar fi folosit un topor, potrivit unor informații citate de presa locală.

Bărbatul de 55 de ani a absolvit ingineria civilă la Universitatea din Moscova și a deținut funcția de vicepreședinte al consiliului de administrație al companiei de gaze naturale Novatek timp de mai bine de șapte ani.

Oligarhul rus avea o avere de aproximativ 330 de milioane de lire sterline.

Familia rusă era înregistrată la vila din Lloret de Mar, dar locuia în Franța și vizita reședința spaniolă ca a doua lor casă, potrivit rapoartelor.

 

Incidentul a avut loc pe fondul unui caz similar, la Moscova
 

Un alt director executiv al unei companii de gaze şi-ar fi ucis soţia şi fiica, înainte să se sinucidă. Fostul oficial al Kremlinului şi vicepreşedintele Gazprombank, Vladislav Avayev, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Moscova de fiica sa, luni, potrivit Poliţiei.

De asemenea, au fost descoperite trupul soţiei sale Yelena, în vârstă de 47 de ani, şi al fiicei mai mici, Maria, în vârstă de 13 ani. Toţi au suferit răni produse prin împuşcare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel