ULUITOR: EPISCOP catolic, HĂRȚUIT de o ROMÂNCĂ ÎNDRĂGOSTITĂ nebunește de el! I-a scris mesaje pe mormântul tatălui

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
alain de raemy
alain de raemy

O româncă de 40 de ani a fost condamnată la 3 luni de închisoare pentru hărțuire. Femeia s-a îndrăgostit nebunește  de episcopul catolic Alain de Raemy. Femeia ajunsese să participe la toate aparițiile publice ale înaltului prelat și chiar i-a contactat familia.

O româncă în vârstă de patruzeci de ani a fost condamnată definitiv de Curtea de Sion la trei luni de închisoare pentru constrângere. Femeia este acuzată că s-a îndrăgostit de episcopul auxiliar de Lausanne, Geneva și Freiburg, Alain de Raemy. Pentru că femeia făcuse o pasiune nebună pentru el, ajunsese să îl molesteze excesiv, recurgând chiar la gesturi stranii.

Povestea începe în ianuarie 2018, când femeia se îndrăgostește nebunește de episcopul catolic De Raemy, în vârstă de 60 de ani. Din pasiune pentru el, românca ajunge să participe „la fiecare intervenție publică a episcopuui, nu numai în Elveția, ci și la Vatican,  făcând aluzie la dragostea pe care o are pentru el”, a declarat procurorul în cadrul procesului de judecată. Această „devotament” se transformă curând în urmărire, apoi în hărțuire, potrivit lessentiel.lu. 

Femeia l-a sunat de nenumărate ori, i-a lăsat mesaje și, văzând că nu primește niciun răspuns, a ajuns chiar să îi scrie un mesaj pe mormântul tatălui episcopului Alain de Raemy. De asemenea, românca a reușit cumva să ia legătura cu mama de 95 de ani a lui Raemy, precum și cu mătușa și verișoara lui, toate locuind în Sion. 

Având în vedere că situația a ajuns prea departe, prelatul a raportat-o pe femeie pentru hărțuire: „Deși acțiunile acestei femei par a fi o tulburare psihologică, m-am simțit obligat să depun o plângere pentru a salva alte persoane care au fost deja atacate de această femeie", a spus Raemy în sala de judecată, potrivit lessentiel.lu. 

Între timp, femeia s-a întors în România. În cazul în care se va întoarce în Elveția, ea riscă să fie încarcerată pentru a-și executa pedeapsa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel