Italia. Ultima imagine cu Mihaela în viață. RĂSTURNARE de situație: ce făcut românca cu câteva ore înainte să fie executată de iubit

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Noi detalii ies la iveală în cazul morții Mihaelei Apostolides, românca ucisă de iubitul ei, vineri, în parcarea unui supermarket din Cuneo. Cotidianul La Stampa a publicat o imagine cu cei doi, chiar înainte ca tânăra să fie împușcată mortal. 

Românca a fost filmată de camerele de supraveghere ale magazinului, cu câteva minute înainte să fie ucisă, relateaza La Stampa, care publică și alte detalii din dimineața fatidică. 

Mihaela avea 44 de ani și era născută în București. Ea a fost căsătorită cu un cetățean din Cipru, cu care a avut o fiică. Cei doi au divorțat, însă Mihaela a păstrat numele din timpul căsătoriei, Apostolides, și a plecat în Italia. În acest an, a vrut să-și aducă și fiica lângă ea, așa că era în căutarea unui apartament.

În dimineața fatidică, românca își căuta un apartament

 

Chiar înainte ca Italia să se închidă total din cauza pandemiei de coronavirus, Mihaela a luat legătura cu mai multe agenții imobiliare, căutând să închirieze un apartament unde să locuiască împreună cu fiica ei.

După ce au petrecut noaptea împreună într-un apartament din via Savona din Borgo San Giuseppe, Cuneo, în dimineața zilei de vineri ea a mers împreună cu Francesco Borgheresi să caute o locuință de închiriat și la cumpărături.

 (w670)

Prietenii spun că era o femeie minunată

 

"Era minunată, cu adevărat o femeie serioasă și respectabilă. Mihaela urma să locuiască împreună cu fiica ei. De Francesco mi-a povestit. Se întâlneau, dar nu erau iubiți. El vroia să meargă cu el să locuiască în Florența. Era foarte gelos, chiar dacă nu erau împreună. Mihaela nu mi-a vorbit niciodată urât despre Francesco. Probabil că a ajutat-o, dar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, când nu a putut găsi un loc de muncă, nu știu să fi avut probleme serioase cu banii. Ea nu trăia pentru bani, dimpotrivă, ar fi ajutat pe toată lumea", spune Carmen Mogoșneanu, una dintre cele mai bune prietene ale româncei.

Crima care a îngrozit Italia

 

Crima a avut loc în jurul orei 16.45, pe 22 mai, în piața centrului comercial Auchan din Cuneo, unde un bărbat a împușcat și a ucis-o pe femeie cu o armă.

Victima este o româncă de 44 de ani: Mihaela Apostolides, născută la București și domiciliată pe via Bodoni din Saluzzo, scrie La Stampa.

Criminalul este un soldat italian în vârstă de 42 de ani, Francesco Borgheresi, născut la Florența și mutat la Pinerolo, în provincia Torino: a tras patru focuri în pieptul Mihaelei și a sunat apoi la poliție.

La sosirea echipajului, el a fost imobilizat. Victima zăcea fără suflare pe scaunul pasagerului unui Panda 4x4 alb.

Investigațiile au constatat că cei doi se cunosc de cel puțin doi ani. Aveau o relaţie.

Aparent, bărbatul - care a fost rănit și a fost medicat la spitalul din Cuneo - avea cu el două pistoale raportate în mod regulat: un calibru special 38 și un calibru mic 635, arma cu care ar fi tras cel puțin patru gloanţe, dintre care trei au lovit-o pe femeie în piept și una în mână.

La jumătate de oră de la comiterea crimei, militarul a sunat la 112, anunțându-și intenția de a se preda: „Am ucis o femeie - a spus el -, am două pistole cu mine. Veniţi să mă arestaţi, nu voi depune rezistenţă".

Vezi aici mai multe detalii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel