Ucraina. Școala din Mariupol, bombardată de ruși. Sute de oameni ar putea fi în interior

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Școală ucraineană bombardată de ruși: doi oameni au decedat, alți 60 sunt sub dărâmături. Volinski: „Am nimerit într-un reality show din Iad”
Școală ucraineană bombardată de ruși: doi oameni au decedat, alți 60 sunt sub dărâmături. Volinski: „Am nimerit într-un reality show din Iad”

O școală de arte din orașul ucrainean Mariupol a fost bombardată de ruși, iar sute de oameni ar putea fi în interior, anunță Sky News.

Reprezentanții consiliului local din Mariupol susțin că trupele rusești au bombardat o școală din orașul asediat. În interior, ar putea fi 400 de persoane care se refugiau din cauza bombardamentelor.

Oficialii spun că imobilul a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică și că oamenii sunt prinși sub ruine. Se știe că în interior se adăposteau femei, copii și bătrâni.

Informații despre victime nu au fost încă furnizate.

Bombardarea școlii urmează atacului asupra teatrului din Mariupol. Acesta a avut loc săptămâna trecută și sute de persoane aflate într-un adăpost subteran au rămas sub dărâmături.

 

Mariupol s-a confruntat cu bombardamente masive din partea Rusiei

 

Mariupol s-a confruntat cu bombardamente masive din partea Rusiei, care au lăsat orașul fără electricitate și apă.

Se estimează că peste 2.400 de oameni au murit în interiorul orașului, iar autoritățile au fost nevoite să sape gropi comune pentru a îngropa cadavrele.

Sâmbătă, în jur de 4.000 de oameni au putut ieși din oraș. Ucrainenii susțin că mii de refugiați au fost duși cu forța în orașe din Rusia, dar informația nu a putut fi verificată din surse independente, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel