Ucis la comanda iubitei românce. Detalii de ultimă oră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Trei suspecți și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor în cazul bărbatului din Bihor găsit mutilat într-un canal. Potrivit anchetatorilor, iubita lui ar fi comandat uciderea sa, iar fiul vitreg și încă un tânăr au îndeplinit planul.

Trupul bărbatului, care fusese dat dispărut recent, a fost găsit mutilat într-un canal. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi fost victima propriei familii.

Iubita lui ar fi comandat uciderea sa, iar fiul vitreg și încă un tânăr au îndeplinit planul. Cei trei au fost reținuți și acuzați de omor.

Bărbatul de 46 de ani a fost văzut ultima dată sâmbătă seara. A fost la un prieten, apoi a mers acasă. Odată ajuns acolo, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat.

Se pare că femeia în vârstă de 48 de ani, cu care bărbatul îşi împărţea viaţa şi cu care avea o fiică în vârstă de 16 ani, ar fi pus la cale toată grozăvia. Surse apropiate familiei spun că femeia s-ar fi plâns fiului ei de 24 de ani şi prietenului fiicei sale, în vârstă de 19 ani, că omul a bătut-o.

 

Doi tineri, la comanda femeii, l-ar fi lovit până când l-ar fi ucis pe bărbat

 

Anchetatorii au stabilit că cei doi tineri, la comanda femeii, l-ar fi lovit până când l-ar fi ucis pe bărbat, apoi au încercat să scape de cadavru şi l-au dus cu maşina la câţiva kilometri distanţă, într-un canal.

Ca să se asigure că şi dacă va fi găsită, victima nu va fi recunoscută, anchetatorii spun că indivizii au stropit-o cu o substanţă toxică. În ziua crimei, partenera lui, acuzată acum că a pus totul la cale, l-a dat dispărut. Vecinii şi cunoscuții au început să îl caute, iar la acţiune a participat inclusiv unul dintre suspecţi.

Abia joi, după patru zile, cumplită fapta a ieşit la iveală.

Vineri, anchetatorii au făcut o reconstituire, la care au participat femeia şi cei doi tineri. Toţi trei sunt acuzaţi de omor şi profanare de cadavre.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel