Țuțuianu: „Dragnea nu are CURAJ să-i spună Olguței că RENUNȚĂ la nominalizarea ei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Senatorul Adrian Țuțuianu, care s-a înscris recent în Pro România, spune că soluția pentru numirea miniștrilor în Guvern ar fi ca PSD să nominalizeze o altă persoană în locul Liei Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării.

„Nu te poți juca la nesfârșit propunând aceeași persoană", a spus Adrian Țuțuianu la Digi24.

Pe de altă parte, mai spune Adrian Țuțuianu, „Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană".

Citește și Iohannis, RĂSPUNS pentru Olguța Vasilescu

„Ambele părți implicate, și PSD și Klaus Iohannis, joacă din punct de vedere politic această numire. Dl Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.

PSD - și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea și a doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului", a spus Adrian Țuțuianu la Jurnalul de seară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel