Turiștii din SUA și Asia, cei mai numeroși

Elveția, clasificată ca țara cu cel mai ecologic turism, potrivit unui studiu comparativ realizat de Forumul Economic Mondial WEF, în anul 2018, s-a clasat pe primul loc, din perspectiva standardelor de mediu. 

Raportul de competitivitate pentru călătorii și turism al WEF, care se realizează la fiecare doi ani, clasifică 140 de țări în funcție de punctele lor forte în turism și călătorii. Studiul menționează în mod specific sistemul de epurare al apelor uzate dar și rigoarea reglementărilor mediului ambiental.

Elveția este considerată una dintre cele mai sigure destinații din lume, obține note mari pentru mediul său de afaceri competitiv, impozitele mici și calitatea forței de muncă.

De asemenea, nu este surprinzător faptul că Elveția este considerată una dintre cele mai scumpe destinații pentru turiști. Și mai surprinzător, studiul WEF spune că este țara europeană care s-a îmbunătățit cel mai mult în categoria „competitivității prețurilor”, în ciuda puterii continue a francului elvețian.

Ocuparea forței de muncă în hotelurile elvețiene a crescut, anul trecut, cu aproape 39 de milioane de înnoptări, datorită numărului mai mare de turism din Statele Unite și Asia.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy