Turcan: „Exact când DNA intra pe ușa AEP, se cere demiterea directorului. Scotea la iveală furtul PSD”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a spus astăzi că miza demiterii directorului general al Departamentului de control al finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale este legată de concluziile anchetelor care se fac acum la PSD.

„Exact când DNA intra pe ușa AEP pentru a verifica cum a cheltuit PSD banii din subvenția de la buget, actualul șef de la AEP cerea demiterea directorului care coordonase controlul ce scotea la iveală furtul PSD.

Citește și Raluca Turcan: Liviu Dragnea a blocat moțiunea împotriva lui Tudorel Toader

Miza demiterii directorului general este legată de concluziile anchetelor care se fac acum la PSD și care spun că din banii publici: au fost plătiți avocați, în interes personal, au fost transferați bani din contul subvențiilor în casierie și scoși apoi cash, cu imposibilitatea controlului cheltuirii acestor bani, au fost încheiate contracte pe bani mulți cu firma soției trezorierului, au fost cumpărate mașini și apoi date la firma soției trezorierului PSD, au fost achitate rate, la reședințe individuale din bani proveniți din subvenții.

Citește și Turcan: „PNL depune un proiect pentru desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție"

Trebuie să nu uităm că fostul președinte AEP – Daniel Barbu – a fost convocat la sediul PSD în data de 23 ianuarie 2019, a pus capăt controalelor privind finanțarea PSD și la doar câteva zile Daniel Barbu primea recompensa – un loc de europarlamentar pe listele ALDE. Acesta este rezultatul, când instituțiile de control intră pe mâna PSD”, a declarat Turcan.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel