Tudose, atac la ministrul Transporturilor: Demența ta, nu vrei să trimiți actele la Bruxelles?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Mihai Tudose foto Facebook
Mihai Tudose foto Facebook

Mihai Tudose l-a atacat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pe care îl acuză că nu trimite la Comisia Europeană documentația pentru finanțarea proiectului podului peste Dunăre, potrivit DeBraila.ro

Ministrul Transporturilor a vizitat șantierul de la Brăila al podului peste Dunăre și a sustinut că lucrările sunt în grafic. Răzvan Cuc a declarat că lucrurile s-ar fi mișcat  mai repede dacă Mihai Tudose ar fi făcut mai multe pentru pod, pe vremea când era premier.

 Mihai Tudose:  "Păi, demența ta, nu vrei să trimiți tu actele acolo, ca să le semneze cineva?"

„La Ministerul Transporturilor și la cel al Fondurilor Europene sunt două monumente de incompetentă. Doamna Cretu (n.r. ProRomania, comisar european pentru dezvoltare regionala) a spus clar: <>. Am văzut două declaratii halucinante ale monumentului de incompetenta Cuc. A spus că i-a arătat doamnei comisar Crețu câte proiecte are în birou la el. Replica, doamna Crețu este o doamna și nu și-a permis, era: <<Bă, dementule, dacă le ții în birou… eu le aprob când sunt la Bruxelles"

"Păi, demența ta, nu vrei să trimiți tu actele acolo, ca să le semneze cineva? Poate încă nu a aflat că podul peste Dunare și infrastructura conexa sunt în MasterPlanul de Transport aprobat de Bruxelles, în timpul Guvernului Ponta, pe vremea ministrului Ioan Rus. Niste extinctoare… Dumnezeule, trebuie pur si simplu luată hârtia și trimisă la Bruxelles, atâta tot. Ei au învățat o chestie și le e frică ca de dracu.. folosesti bani europeni, dupa ei vine OLAF-ul. Uite ce a pățit cu Teldrum. Atunci, dacă iei bani de la buget, nu vine OLAF-ul, vin ai noștri și aici mai faci o contestatie că completul de 3, de doi jumate’, că Curtea Constitutionala. Dacă vine OLAF-ul e nașpa..”, a mai spus Mihai Tudose, conform  DeBraila.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel