Tudose, declarația serii: "S-a stins lumina. N-am văzut niciun tunel, nici flori"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mihai Tudose a vorbit, miercuri seară, despre clipele dramatice prin care a trecut. 

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit, miercuri, la postul România TV, despre clipele cumplite prin care a trecut. Într-un interviu inregistrat acordat lui Victor Ciutacu, Tudose a spus amuzat că "nu a văzut niciun tunel cu flori".

"Cred că e reclamă falsă, nu am văzut niciun tunel, nu erau nici flori, nici lumini. Nu erau", a spus Mihai Tudose, care a adăugat că nu i-au trecut amintirile prin fața ochilor.

"N-am văzut nimic, pur și simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit în salvare. Practic, echipajul de pe salvare mi-a salvat viața, iar medicii au făcut minuni în sala de operație", a mai spus Tudose.

Fostul premier a spus că a avut un mare noroc prin faptul că lângă el a fost Nicolae Bănicioiu, care și-a dat seama ce se întâmplă.

Mihai Tudose a suferit, marți, un infarct miocardic extins, fiind transportat de urgență la spital. Vicepreședintele formațiunii Pro România era la o întâlnire cu mai mulți lideri politici din partid, când i s-a făcut rău. Ei au chemat ambulanța și fostul premier a fost preluat și transportat spre spital.

"Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie "C.C. Iliescu". A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital", a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel