Tudor Chirilă, REACȚIE DURĂ după audierea lui Kovesi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tudor Chirilă, cunoscut ca activist și luptător pentru un stat de drept, a avut o reacție dură, în urma audierii Laurei Codruța Kovesi la Secția de anchetare a magistraților.

„N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, dar nici n-am crezut că țara mea va fi atât de plină de hoți care vor ajunge să facă legi prin care să-și legalizeze hoția și să inventeze instituții care să-i ancheteze pe "dușmanii poporului”, adică pe ăia care nu-i lasă pe ei să fure. Ce i se întâmplă lui Kovesi ni se poate întâmpla tuturor.", a scris Chirilă pe Facebook.

Citește și Veste PROASTĂ pentru Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi, fost procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, a fost pusă oficial sub acuzare de secția specială de investigare a magistraților! De nimeni alta decât Adina Florea, favorita lui Tudorel Toader la șefia DNA. Kovesi a cerut recuzarea lui Florea dar și a șefului ei, Gheorghe Stan pe motiv că nu ar fi procurori imparțiali.

Citește și Kovesi, prima REACȚIE după audierile de la Parchet. ULTIMA ORĂ

Procurorul-şef al Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, Gheorghe Stan, a respins cererea formulată de Laura Codruţa Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumentează dosarul în care fosta şefă a DNA are calitatea de suspect.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel